Fitomed kezdőlap
Căuta:  
Avantajele oferite de FitoMed Elit Club


Oportunitate nouă

În zilele noastre ne străduim din ce în ce mai mult să găsim acele oportunităţi care să nu ne perturbe viaţa de zi cu zi, totuşi să ne asigure succes, familie armonioasă şi prosperitate financiară. Din acest punct de vedere, FitoMed are un avantaj semnificativ faţă de ofertele similare care se află pe piaţă de mai multe decenii. Profitaţi şi dumneavoastră de oferta vibrantă a unei noi firme energice.

Suport complet pe Internet

Oferta noastră, pe lângă oportunităţile tradiţionale, acoperă şi posibilitatea construirii reţelei de network marketing pe Internet într-un mod foarte simplu, rapid şi eficient. Suport Web complet pentru comenzi, înregistrare şi marketing. Prin intermediul codului personal veţi putea urmări extinderea reţelei dumneavoastră în adâncime în timp ce interogările, cu date actualizate zilnic, puse la dispoziţie vă vor ajuta să luaţi cele mai bune decizii (vezi meniul Membri).

Plan de marketing generos

Sistemul de recompensare al FitoMed oferă o diversitate de nivele de compensare în scopul de a vă însufleţi permanent şi de a vă încărca cu energie. Chiar la debut vă poate retribui din rulajul realizat pe baza recomandărilor făcute de dumneavoastră şi vă face interesat şi în privinţa sprijinirii a cât mai multe persoane.  

Stimulente extra

La FitoMed Elit Club este uşor de menţinut nivelul ridicat al motivaţiei. În cazul în care dumneavoastră luaţi parte în mod activ în promovarea filozofiei finanţării sănătăţii, veţi beneficia de avantajele unuia dintre nivelele programului de stimulare VIP.

Acest stimulent nu înseamnă doar bani. La calificarea pe diverse nivele, în cadrul programului de stimulare VIP veţi beneficia de dreptul de participare la cursuri de dezvoltare personală, instruiri, programe de relaxare şi altele.

Răscumpărarea bonusului

Datorită reglementărilor fiscale existente în vigoare, firma vă poate vira câştigul personal realizat prin intermediul rulajului reţelei dumneavoastră doar contra unei facturi. Puteţi emite o factură doar în cazul în care dispuneţi de o autorizaţie ori o firmă. În cazul în care nu vaţi înregistrat la organele fiscale pentru a putea emite facturi, FitoMed Elit Club vă pune la dispoziţie o soluţie prin care totuşi să puteţi beneficia de o parte a câştigurilor realizate. Câştigurile realizate anterior le veţi putea utiliza la depunerea următoarei comenzi sub forma unei reduceri. În acest fel preţurile produselor cuprinse în comanda dumneavoastră se diminuează sub preţurile de depozit

Instruiri

La instruirile şi evenimentele organizate de FitoMed Elit Club, la întrebările dumneavoastră legate atât de efectele fiziologice ale produselor cât şi de misterele construirii reţelei vor da răspunsuri cei mai în măsură să facă acest lucru.

 

Foldal