Ann Wigmore: Iarba de grâu verdeExistă o zicală orientală, conform căruia: „uneori cele mai simple lucruri par a fi cele mai complicate”. Aşa stau lucrurile şi în legătură cu problematica alimentaţiei care stă la baza sănătăţii. Însă printre împrejurările confuze ale zilelor noastre un pilon de bază ale rezultatelor extraordinare în privinţa obţinerii vitalităţii tinereşti şi a sănătăţii naturale o constituie iarba de grâu verde.

Limba străveche o numeşte viaţă această plantă indispensabilă a civilizaţiei noastre. Însă cine mai cunoaşte secretele milenare ale Egiptului antic, ale ioghinilor Indieni şi Sumerieni, înţelepcuni conform căruia grâul este purtătorul universal al vieţii?

Această carte ne furnizează cunoştinţe practice, reale legate de menţinerea şi redobândirea stării noastre de sănătate fără medicamente şi substanţe chimice artificiale.

Cartea oferă sănătate şi armonie pentru cititor, prin prezentarea unei metode simple şi ieftine, întrucât de multe ori ceea ce este mai puţin se dovedeşte a fi mai mult.

TP: 0

 37.5 RONBASIC SAL sare de baie alcalină – CitriceÎngrijirea corpului din antichitate şi până în anii ’70 a fost alcalină (bazică). Produsele cosmetice la modă din zilele noastre sunt acide, în acest fel nepermiţând acizilor să părăsească organismul prin porii pielii. Sarea de baie bazică ajută la menţinerea pH-ului pielii la parametrii optimi, favorizează eliminarea rapidă a substanţelor nocive, reactivarea glandelor sebacee, în acest fel pielea devenind moale şi catifelată.
 
Sarea de baie alcalină nu doar pentru baie este foarte bună, ci şi pentru comprese, „cămaşă de sare”, „şosetă de sare” şi „mănuşă de sare” în vederea detoxifierii zonelor vizate.
 
TP: 2
 40 RONC2 vitaminăEste un fapt binecunoscut că organismul uman nu este capabil să producă vitamina C (acidul ascorbic) motiv pentru care această vitamină vitală trebuie să o obţină din alimente. La fel de mulţi cunosc şi faptul că o lipsă de vitamina C care persistă luni de zile duce la apariţia scorbutului. Însă, puţini ştiu că scorbutul este faza finală a lipsei acute de vitamina C înainte de prăbuşirea totală a organismului.

Din păcate, fazele premergătoare ale avitaminozei C, respectiv premergătoare scorbutului, nu prezintă nici o simptomă, în acest fel putând suferi de lipsa vitaminei C chiar şi ani de zile.
 
Efectele benefice ale vitaminei C - descoperită de Szent-Györgyi Albert - sunt foarte bine cunoscute, însă prea puţin se cunoaşte rezultatul cercetărilor efectuate de doi cercetători francezi M. Gazave şi J. Parrot, care au relevat faptul ca pentru a putea să acţioneze acidul ascorbic în organism ca şi vitamina C este absolut necesară prezenţa factorului denumit de ei C2 acesta fiind o substanţă bioflavonoidă având denumirea chimică L-Epigallokatechin (EGC).
 
În produsul C2 această substanţă asigură acidului ascorbic condiţia să-şi dezvolte efectul de vitamina C.
 
TP: 2
 
 56.25 RONCALACTON calciu lacticDoi factori importanţi asigură eficacitatea şi calitatea de protecţie a sănătăţii umane a Calactonului. Primul este provenienţa lactică, al doilea fiind amestecul de vitamine care are rolul de a favoriza absorbţia şi asimilarea calciului în ţesuturi – în special în oase şi dinţi, acest complex de vitamine fiind denumit de specialişti adjuvanţi; pe lângă acestea mai conţine toate macro- şi microelementele din lapte care la fel ca şi calciul se asimilează în oase, pe de o parte, iar pe altă parte sunt inhibatori al osteoporozei.
 
Importanţa provenienţei lactice
 
La naştere singurul aliment al nostru este laptele. Nou născutul doar prin consumul de lapte de mamă în scurt timp îşi dublează greutatea; oasele, tot organismul lui se dezvoltă armonios. De aici rezultă faptul că acest calciu lactic este un element vital al organismului uman.
 
Nenumărate studii efectuate pe întreg mapamondul au relevat, în mod incontestabil, faptul că nici un compus chimic anorganic nu este absorbit de organism, iar dacă totuşi există absorbţie acesta este nesemnificativă. Pe lângă acest fapt, s-a mai adeverit că dintre toţi compuşii de calciu organic, cel lactic se absoarbe cel mai eficient.
 
TP: 4

 

 
98.75 RONCutie termoCutie termo
27.5 RONFullgrass PlusIdee extraordinară, multiplicarea efectelor 
Combinaţie unică: Suc de grâu verde + Spirulină

Nevoia îndepărtării învelişului protector

Producţia sucului de grâu verde începe cu procesul de presare a grâului verde, în urma căruia  fibrele care ne sunt indigestibile sunt separate de componentele preţioase pentru organismul nostru. Chiar din acest motiv sucul de grâu verde este alcătuit doar din conţinutul din interiorul celulelor. Vasta combinaţie a sucului de grâu, din punct de vedere fiziologic are un rol remarcabil, pe care prin procesare l-am privat de învelişul natural.  Privat de mediul organic, componentele intră foarte repede în reacţie între ele şi cu oxigenul din aer, din acest motiv acestea îşi pierd foarte repede, doar în câteva minute, proprietăţile atât de necesare organismului uman. Acest proces nu poate fi oprit  prin metodele convenţionale de prelucrare a alimentelor. Singura metodă de conservare s-a dovedit a fi doar o îngheţare specială - criogenarea.

O idee nouă: Un înveliş protector nou

Spre deosebire de sucul de grâu verde, membrana celulară a microalgei Spirulina, poate fi uşor digerată în totalitate de către organismul uman, deoarece odată ajuns în tractul digestiv, acesta se descompune în proteine şi în zaharide complexe, dar şi în mucopolizaharide. În consecinţă, membrana celulară a algei de Spirulină, este mediul ideal de păstrare a sucului de grâu verde proaspăt presat. Obiectivul acestei noi tehnologii este nimic altul decât schimbarea fibrelor nedigerabile a grâului verde cu cea a microalegei de Spirulină. Această nouă soluţie contribuie într-o mai mare măsură la asimilarea sucului de grâu verde, deoarece în tractul digestiv unde nu are loc înca asimilare dar unde există un mediu care poate fi nociv pentru componentele preţioase ale sucului, membrana Spirulinei are rol protector. Acesta se descompune doar în momentul în care nu mai este nevoie de această protecţie.

Spirulina este mai mult decât un recipient

Alga de Spirulină conţine un spectru larg de substanţe bioactive. Menţionăm doar acelea care depăşesc nivelul din sucul de grâu verde. De exemplu este mai bogată în vitamina B12 chiar decât sucul de grâu verde. Acidul gamma linolenic (GLA) menţine nivelul optim al colesterolului, scade tensiunea arterială, reglează greutatea crporală, sistemul imunitar, glicemia şi insulina.

Spirulanul de Ca are acţiune antivirală, activează sistemul imunitar, stimulează producerea sanguină.

Ficocianina regenerează ţesuturile ficatului, rinichilor, splinei, stimulează producerea globulelor roşii şi albe.

Conţinutul de acizi graşi Omega depăşeşte de mai multe ori cantitatea conţinută de peştii oceanici.

 

REZULTATUL FINAL UIMITOR

Conţine cu:

 

·      390%- mai mult Beta –caroten decât morcovii

·      230%- mai mult  Fe decât spanacul

·      40%  - mai multe proteine dacât carnea de vită, tofu·      30%  - mai mul Ca decât laptele

 

Conţine în proporţie de 100% doza zilnică recomandată din vitamina B12 şi alte 14 vitamine sau provitamine esenţiale.

În Fullgrass Plus s-a reuşit combinarea proprietăţilor a două fiinţe în aşa fel încât proprietăţile pozitive ale ambelor au fost păstrate (enzimele sucului de grâu verde sunt protejate de membrana celulară a Spirulinei)!

 TP: 7
173.75 RONFullgrass Suc de grâu verde criogenatMotivaţia:

Tratamentul pe bază de suc de grâu verde se foloseşte de 40 de ani în întreaga lume pentru vindecarea unei game vaste de afecţiuni ale civilizaţiei moderne. De acest tratament se leagă vindecarea unui număr impresionant de cazuri „incurabile”. Persoanele în cauză nu vorbesc de o oarecare prelungire a duratei de viaţă, ci de o adevărată renaştere care se datorează încărcării cu o nouă energie vitală. Succesul terapiei aduce după sine utilizarea ei într-un spectru foarte larg în domeniul tratamentelor naturiste.

Problema:

Lucrările de specialitate, care prezintă terapia cu sucul de grâu verde, au ca parte integrantă descrierea detaliată a cultivării casnice a grâului, deoarece acesta este singurul mod de a obţine cocteilul de clorofilă proaspăt. Grâul este de aceeaşi vârstă cu omenirea, ca atare îl considerăm a fi o plantă obişnuită. Nu se leagă nici un mister de cultivarea acestei plante. Totuşi, cine a încercat cultivarea casnică a putut experimenta şi greutăţile acesteia. 

Provocarea:

Datorită conţinutului foarte bogat de enzime şi substanţe proteice, extractul nu poate fi conservat asemenea medicamentelor sau alimentelor, deoarece componentele sale active se descompun rapid (1/2 oră) şi devin ineficiente.

Ideea:

În cazul în care presarea ierbii se desfăşoară lent, sucul obţinut poate fi considerat viu, raportat la activitatea enzimatică. Viaţă inferioară, totuşi viaţă, aceasta putând fi conservată prin criogenare, hibernare, metodă utilizată de decenii. Să ne gândim doar la conservarea spermatozoizilor - o practică atât de utilizată în zootehnie, celulelor stem, organelor umane destinate transplanturilor sau a laptelui de mamă. De aici suntem doar la un singur pas de a utiliza această tehnologie pentru conservarea hranei vii pentru a rămâne vie!
 

Rezultatul:

Prin intermediul produsului Fullgrass - Suc de Grâu Verde Criogenat a fost atins acel scop prin care masele largi pot avea acces la o terapie „extraordinară”.

FitoMed a fost cel care a pus bazele tehnologiei prin intermediul căreia sucul de grâu verde proaspăt presat reprezintă o alternativă mult mai simplă în utilizarea acestuia.

Produsul:

O cutie de Fullgrass Suc de Grâu Verde Criogenat conţine 30 de cuburi a câte 12g. Cantitatea recomandată este de 1-3 cuburi/zi. Acestea se pun la topit într-un pahar, la temperatura camerei, şi cum se topeşte treptat şi se adună sucul pe fundul paharului, se bea sau se ia direct pe cale orală ca o bomboană. Dacă se iau mai multe cuburi pe zi, se pot administra deodată, nu necesită împărţirea pe mai multe doze.

 

TP: 7

 

 
168.75 RONInel de extindere pentru cutie termoInel de extindere pentru cutie termo
7.5 RONMYRTOL concentrat de flavonoiziSpecialiştii în fitoterapie susţin că substanţele active din afinele negre au un efect puternic asupra pereţilor vaselor de sânge, redresează starea vaselor de sânge afectate de inflamaţii (varice, hemoroizi), tromboză venoasă, angina şi fragilitatea capilarelor.
 
Colorantul din afinele negre îmbunătăţeşte vederea, motiv pentru care piloţii de pe aparatele de luptă din al doilea război mondial trebuiau zilnic să consume compot de afine negre. Capsulele şi picăturile Myrtol sunt concentrate de afine negre, suplimenţi nutritivi speciali, bogaţi în flavonoizi.
 
Aceste preparate sunt unice datorită concentraţiei foarte mari de flavonoizi. Consumul zilnic de flavonoizi poate fi triplat cu doar două capsule sau 7 ml de Myrtol.
 
TP: 5
 130 RONProCult-X sinbioticCapsulele sinbiotice ProCult-X sunt o inovaţie chiar pe plan mondial în domeniul suplimentelor nutritive, în care se regăsesc împreună aşa numitele probiotice, adică două tulpini de bacterii intestinale de prim rang (Lactobacillus acidophilus şi Bifido-bacterium longum) benefice fiinţei umane, şi prebioticele, adică hrana acestor bacterii (fructo-oligosacharid) care le asigură supravieţuirea în intestinul gros în vederea colonizării lor, în acest fel fiind posibilă remedierea florei intestinale distruse.

Din acest motiv, este denumit ProCult-X sinbiotic care conţine atât pro- cât şi prebioticul, în acest fel efectele pozitive urmărite multiplicându-se în mod spectaculos.
 
De ce este necesar?
 
Intestinele şi bacteriile saprofite, adică flora intestinală, care trăiesc acolo se află într-o asemenea stare de echilibru, încât uşor poate fi răsturnată de unele influenţe negative venite din exterior. Dintre acestea, cei mai importanţi factori sunt: tratamentele cu antibiotice, chimioterapia, tratamentele radiologice, stresul, alimentaţia nesănătoasă sau diversele boli. În asemenea condiţii unele bacterii dăunătoare sau ciuperci pot ocupa uşor mediul de viaţă al bacteriilor benefice în defavoarea acestora. Dezechilibrul creat inevitabil duce la apariţia diverselor boli, primele simptome fiind: scăderea imunităţii, oboseala, dereglări ale aparatului digestiv, probleme de absorţie intestinală, diverse probleme ale pielii (psoriasis, acnee, eczemă) şi chiar reacţii alergice.
 
Întrucât substanţele imunologice sunt produse în proporţie de aproximativ 70% de flora intestinală, pierderile suferite de aceasta influenţează grav funcţionarea normală a sistemului imunitar.
 
Puţini sunt cei care ştiu că suplimenţii nutritivi probiotici constituie o soluţie mult mai eficientă de a completa necesarul de probiotice a organismului faţă de alimentaţie, deoarece probioticele vii din alimente, chiar şi în cazul păstrării la rece, se pierd într-un ritm accelerat.
 
TP: 6

 
143.75 RON