Fitomed kezdőlap
Căuta:  
CALACTON calciu lactic

Szöveg nagyítása
Doi factori importanţi asigură eficacitatea şi calitatea de protecţie a sănătăţii umane a Calactonului. Primul este provenienţa lactică, al doilea fiind amestecul de vitamine care are rolul de a favoriza absorbţia şi asimilarea calciului în ţesuturi – în special în oase şi dinţi, acest complex de vitamine fiind denumit de specialişti adjuvanţi; pe lângă acestea mai conţine toate macro- şi microelementele din lapte care la fel ca şi calciul se asimilează în oase, pe de o parte, iar pe altă parte sunt inhibatori al osteoporozei.
 
Importanţa provenienţei lactice
 
La naştere singurul aliment al nostru este laptele. Nou născutul doar prin consumul de lapte de mamă în scurt timp îşi dublează greutatea; oasele, tot organismul lui se dezvoltă armonios. De aici rezultă faptul că acest calciu lactic este un element vital al organismului uman.
 
Nenumărate studii efectuate pe întreg mapamondul au relevat, în mod incontestabil, faptul că nici un compus chimic anorganic nu este absorbit de organism, iar dacă totuşi există absorbţie acesta este nesemnificativă. Pe lângă acest fapt, s-a mai adeverit că dintre toţi compuşii de calciu organic, cel lactic se absoarbe cel mai eficient.
 
TP: 4

 

 

Foldal