Fitomed kezdőlap
Căuta:  
Fullgrass Plus

Szöveg nagyítása

Idee extraordinară, multiplicarea efectelor 
Combinaţie unică: Suc de grâu verde + Spirulină

Nevoia îndepărtării învelişului protector

Producţia sucului de grâu verde începe cu procesul de presare a grâului verde, în urma căruia  fibrele care ne sunt indigestibile sunt separate de componentele preţioase pentru organismul nostru. Chiar din acest motiv sucul de grâu verde este alcătuit doar din conţinutul din interiorul celulelor. Vasta combinaţie a sucului de grâu, din punct de vedere fiziologic are un rol remarcabil, pe care prin procesare l-am privat de învelişul natural.  Privat de mediul organic, componentele intră foarte repede în reacţie între ele şi cu oxigenul din aer, din acest motiv acestea îşi pierd foarte repede, doar în câteva minute, proprietăţile atât de necesare organismului uman. Acest proces nu poate fi oprit  prin metodele convenţionale de prelucrare a alimentelor. Singura metodă de conservare s-a dovedit a fi doar o îngheţare specială - criogenarea.

O idee nouă: Un înveliş protector nou

Spre deosebire de sucul de grâu verde, membrana celulară a microalgei Spirulina, poate fi uşor digerată în totalitate de către organismul uman, deoarece odată ajuns în tractul digestiv, acesta se descompune în proteine şi în zaharide complexe, dar şi în mucopolizaharide. În consecinţă, membrana celulară a algei de Spirulină, este mediul ideal de păstrare a sucului de grâu verde proaspăt presat. Obiectivul acestei noi tehnologii este nimic altul decât schimbarea fibrelor nedigerabile a grâului verde cu cea a microalegei de Spirulină. Această nouă soluţie contribuie într-o mai mare măsură la asimilarea sucului de grâu verde, deoarece în tractul digestiv unde nu are loc înca asimilare dar unde există un mediu care poate fi nociv pentru componentele preţioase ale sucului, membrana Spirulinei are rol protector. Acesta se descompune doar în momentul în care nu mai este nevoie de această protecţie.

Spirulina este mai mult decât un recipient

Alga de Spirulină conţine un spectru larg de substanţe bioactive. Menţionăm doar acelea care depăşesc nivelul din sucul de grâu verde. De exemplu este mai bogată în vitamina B12 chiar decât sucul de grâu verde. Acidul gamma linolenic (GLA) menţine nivelul optim al colesterolului, scade tensiunea arterială, reglează greutatea crporală, sistemul imunitar, glicemia şi insulina.

Spirulanul de Ca are acţiune antivirală, activează sistemul imunitar, stimulează producerea sanguină.

Ficocianina regenerează ţesuturile ficatului, rinichilor, splinei, stimulează producerea globulelor roşii şi albe.

Conţinutul de acizi graşi Omega depăşeşte de mai multe ori cantitatea conţinută de peştii oceanici.

 

REZULTATUL FINAL UIMITOR

Conţine cu:

 

·      390%- mai mult Beta –caroten decât morcovii

·      230%- mai mult  Fe decât spanacul

·      40%  - mai multe proteine dacât carnea de vită, tofu·      30%  - mai mul Ca decât laptele

 

Conţine în proporţie de 100% doza zilnică recomandată din vitamina B12 şi alte 14 vitamine sau provitamine esenţiale.

În Fullgrass Plus s-a reuşit combinarea proprietăţilor a două fiinţe în aşa fel încât proprietăţile pozitive ale ambelor au fost păstrate (enzimele sucului de grâu verde sunt protejate de membrana celulară a Spirulinei)!

 TP: 7

Foldal